Eagle Gym Haarlem

Sinds het begin van het sportseizoen in 2018 zijn wij in Haarlem blij om les te geven in de sportschool van Eagle Gym Haarlem, aan de Van Oosten de Bruijnstraat (Jasmijnstraat 1). Deze sportschool wordt gerund door Dew Jagernath en zijn mede-compagnon Aniel Kalicharan.
En naast, nu het Pencak Silat, wordt hier dagelijks door hen les gegeven in: Thai-Kickboksen, Kickboksen (voor) kids, Taekwondo en Zaktraining.

Dew Jagernath
Dew Jagernath is geen onbekende in de Haarlemse vechtsport wereld. En hij geeft al sinds 1980 les in: Taekwondo (5e Dan), Kickboksen, Muay Thai en Zaktraining.
Bij Eagle Gym is iedereen welkom.
Maar Dew richt zich met name op de jeugd. Waarbij zijn doel is om jongeren van de straat te houden en hen zoveel mogelijk te laten sporten en begeleiding te bieden.

Aniel Kalicharan
Aniel traint al Taekwondo vanaf zijn 8e jaar en heeft inmiddels zijn 4e dan gehaald. Naast Taekwondo heeft hij ook ruim 20 jaar ervaring in Kickboksen en richt hij zich nu vooral op lesgeven.
5 jaar geleden is hij begonnen met KickCombat. Een nieuwe uitdaging waarbij de focus ligt op cardio en HIIT oefeningen op de matten en tegen de bokszakken.

Meer weten?
Kijk dan voor meer informatie, als ook actuele lesroosters, op de website van Eagle Gym Haarlem: http://eagle-gym.nl/
Of stuur hen een e-mail via: info@eagle-gym.nl

Indonesische Pencak Silat stijl